JavaScript

joi, 31 martie 2016

Gwen Stefani - Early Winter, lyrics english, română


Gwen Stefani - Early Winter, lyrics english, română

Dacă şi tu ai vrea să subtitrezi traducerea ta sau pe care o găsești pe net ... îţi recomand să subtitrezi cu programul de subtitrare de la YouTube !!! Au adus îmbunătăţiri majore la vechiul model ... este o plăcere să lucrezi cu ea !!! Dacă te trăzneşte să faci, atunci poţi direct şi pe video-urile mele Youtube
Nu ai altceva de făcut decât să scrii textul tradus în dreptunghiul ... aşa cum se vede în imaginea de mai jos !


marți, 29 martie 2016

Morten Harket - Oh What A Night (lyrics eng, ro, hu.)

A făcut posibilă JW Player să adaugi subtitrări pe videoclipurile pe care le salvezi la ei. Iată mai de din jos un exemplu cu subtitrare în engleză şi română:

Morten Harket - Oh What A Night
Sigur că este subtitrare şi pe Youtube, dar dacă sunt restricții pentru Germania ... atunci ... ce facem? Pe Vimeo merge şi la ei ...dar dacă îţi spun că eu am fost odată exmatriculat şi de la Vimeo... pentru clipuri ...cu cântec.... Aşa că pe JWPlayer e mai sigur !

Morten Harket - Oh What A Night from VargaDaniel on Vimeo.



Se poate titra pe JW Player, au un program în cadrul website-ului care face posibilă titrarea .... nu este aşa de bun ca şi al lui YouTube, dar e bun. Cel de la YouTube a fost modernizat ... şi funcţionează excepţional.!!! Avantajul lui JW Player este acela că clipurile interzise în Germany sau Austria se văd şi acolo !

marți, 15 martie 2016

A-Ha Take On Me (tradus romana)


A-Ha Take On Me (romana)
Videoclipul de mai de sus este ... Für Deutschland ... pentru că ei ...săracii ... mai tot timpul li se interzice să vadă clipurile pe care mai toată Europa le poate vedea. Şi vorba aia ... am şi prieteni adevăraţi pe acolo !!!

duminică, 13 martie 2016

A-Ha The Wake (romana)



für Deutschland

La nemți nu lasă să vadă pe Youtube ... așa că am postat și cu ajutorul lui JW Player.

Ce poți să spui după așa o melodie? Ceea ce este important în viață este să fi fericit.Ce zici de imagini... le/am găsit pe Flicker ... o timișoreancă m/a făcut prieten prin 2008 ... și eu nici nu am știut ... iar ea a dispărut din 2010 din Flickr... Na dar acuma ... dacă o să vadă că i/au apărut pozele la mine în videoclip !!! ha, ha, ha ..... S/au te pomeni că mă ia și ea cu dreptul de autor ! ha, ha, ha
Ce zici de traducerea la the wake !? ... noi am fost obișnuiți cu ... wake up ... dar nu a fost ușor să găsesc însemnătatea lui WAKE ... dar dacă traduci toată melodia îți dai seama ce vrea să spună Morten.

sâmbătă, 12 martie 2016

A - Ha - Living a Boy's Adventure Tale (romana)



A - Ha - Living a Boy's Adventure Tale (romana)
Posted by Top Traduceri Melodii on 12 Martie 2016

L-am postat cu facebook numai de curiozitate, pentru că pe Youtube este interzis pentru ţările în care trăim noi ...
Și pe Vimeo la acceptat:

facebook from VargaDaniel on Vimeo.



marți, 1 martie 2016

Mireille Mathieu - Amour Defendu english, romana

Mireille Mathieu - Amour Defendu english, romana


Este atât de frumos realizat acest videoclip încât nu mi-am permis să subtitrez peste ea, aşa că subtitrarea în limba română este un picuț mai jos.


Cei care știu franceză ... să mă deranjeze cu încredere ... eu am tradus din engleză în română.