JavaScript

marți, 16 septembrie 2014

Cel mai bun program de copiat video !

Cel mai bun program de copiat videoclipuri trebuie să copieze şi de pe facebook ! Aşa cum am copiat eu acest videoclip de aici:https://www.facebook.com/video.php  Atunci da !  Asta da, e un program bun.  
Na dar nu numai de asta m-am pus să scriu, ci şi de aia că .... am ceva de spus .   Şi anume aia că nu-mi place facebook-ul , na dar nu am ce face ... şi ... stau şi eu pe acolo ... că asta fac toţi !  Dar mai mult îmi place blogspot-ul... Dar aici nu comentează nimeni, sau foarte puţini. Pentru că e mult mai simplu să pui sus o fotografie sau o imagine oarecare ... sau un filmuleţ din ăsta cum am pus eu sus aici în postarea asta, şi gata .... toţi dau like-uri .... şi mai spun 2-3 cuvinte şi gata !
 Deci asta e ... dacă ai 97 ani (ca bătrâna de mai sus)  numai îţi stă bine să dansezi. Aşa că nu mai fă,  ce nu ţi se potriveşte cu vârsta ta !
Programul de copiat video este powered by Apowersoft.

2 comentarii:

Daniel Varga spunea...

Am găsit pe ce melodie dansează bătrânica : ANDREA BOCELLI - FUNICULI FUNICULA . De fapt este o renumită melodie napolitană din 1880 .... Care a fost lansată la inaugurarea primului FUNICULAR care urca sus pe MUNTELE VEZUVIU !!! https://www.youtube.com/watch?v=PG4SbelgIFk
...

Daniel Varga spunea...

E ... şi mai este ceva ... adresa exactă a programului este aceasta: http://www.apowersoft.com/video-download-capture.html