miercuri, 15 octombrie 2014

Top 2014 Traduceri melodii (la 15 octombrie)


1 266 382/2597   Indila - Mini World 
  Nu cred că mai poate fi întrecută, în acest TOP al anului 2014.

198 572/1162     Indila - Mini World
 Mini World cred că încă este una dintre melodiile care nu este pe VEVO, adică nu i-a făcut videoclip VEVO !!!  De ce? nu ştiu. Dar drept consecință iată primele două locuri în clasament sunt ocupate de Mini World, pentru că după părerea mea asta este motivul, sau una dintre motive. Vin şi neromânii să se uite la videoclip. 

112 333/414       Indila - S.O.S
 Creatorul videoclipului Tina Butnarasu, mai nouă printre noi, cei vechi, ha,ha,ha... mi-am permis să mă cred mai vechi. Eu mă bucur de fiecare dată când văd pe cineva nou ... că-l apucă hobby-ul meu. Despre melodie? INDILA.

108 072/386      Indila - Demiere Danse
 Indila asta e grozavă, nu ai ce zice. Acuma că videoclipul este pe acest loc aici, este o altă treabă, depinde de multe!


55 129/325     Frank Duval - Touch My Soul 
 Cred că la această melodie a tras mult cei doi actori ... cu un alt videoclip în fundal melodia ar fi fost mai la coadă în clasament.

54 640/273     BZN - Besame Mucho
 Se pare cea mai bună melodie de a lui BZN, aşa mi se pare şi mie. Are ritm. Bravo domnule Alex, din Craiova.

51 245/245     BZN - Blue Eyes 
 Eu cred că videoclipul aşa cum a fost creat a ridicat melodia asta, altfel nu cred că ar fi ajuns pe locul 7.


45 869/286     John Legend & Lindsey - All Of Me
 Are o voce şi domnul acesta J.Legend că dacă nu ar avea-o melodia asta nu ar fi nicicum. Adică dacă aş cânta eu ... ha,ha,ha  Ar fi un ha-ha-ha mare!

42 021/235     Arash feat. Helena - One Day
 O melodie clasică Arash, pentru că seamnă între ele, de aia am şi scris că "clasică Arash" . Dar este frumoasă, nimic de zis. Are Arash ăsta o voce grozavă.Şi alege fete ... jos pălăria!

40 124/229    BZN - Amore
 Iar domnul Alex face ravagii cu BZN-ul şi cu programul de videoclipuri ... pe care eu nu am reuşit să-l învăţ. Na dar e frumos !
32 668/224    Nikos Vertis - Thelo na me noises 
O melodie într-adevăr frumoasă, care îmi place şi mie, mult. Face Naci787 ravagii cu melodiile astea greceşti...

26 418/          Maria Nazionale - C' Aggia Fa'?
 Maria Nacionale, cântăreaţa napolitană care cântă melodia de nota 10 "Poveşti micuţe care devin importante." tradusă şi de mine... cu eforturi uriaşe pentru că aşa de mult mi-a plăcut melodia.

25 295/134    Lara Fabian - Caruso 
 Lara Fabian, chiar şi în clasamentul din danyso.com acel sondaj de opinie "Care este interpretul tău preferat?" este pe primul loc. Şi culmea ... mie nu-mi place (aşa de mult) ha,ha,ha ... nu ştiu de ce?! dar nu-mi place. Cred că mi-e antipatică ce figură, păi ce să facem mai au şi bărbaţii preferinţe...

17 140/98     Franco De Vita - Te Amo
 Şi iată melodia tradusă de Scorpya Cristina, pe ea o cunoaştem din traducerile cu Queen, dar na, acuma deci în acest an postarea cu Franco De Vita are cele mai multe vizualizări, deci accentuez, anul acesta.... Pentru că dacă luăm în general şi pe anii din urmă, atunci da, are ea şi traduceri mai bune, adică mai vizualizate.

16 219/48     Indila - Demiere Danse
 Este într-adevăr grozavă Indila asta, întrebarea este, oare ajunge şi ea ca şi Celine Dion?

15 662/70     Ed Sheeran - I See Fire 
Ce noroc pe unii, după ce are aşa un mare succes ca actor,mai are noroc şi ca şi cântăreţ. A jucat în filmul Harry Potter.

14 784/79     Helene Fischer - In Diesen Nachten
 Asta este melodia tradusă de mine !  Nu e aşa grozavă, dar atunci când m-am pus eu să tot traduc din germană am făcut-o ca să o învăţ mai uşor şi într-un mod mai plăcut.

14 343/48     Sia - Chandelier 
 Ştiţi cine este Sia ? Sia este solista vocală care a stat în umbra lui David Guetta, cine e David Guetta ? Păi DJ-ul ăla mare,mare !!! ha,ha,ha Acuma vă spun sincer, de mult tot m-am gândit că fac şi eu un comentariu la toate melodiile astea pe care le postez în topul meu, şi nu ştiam cum să scriu. Acuma deja ştiu cum ! Melodia? Melodia are ritm, de aia are aşa succes, plus are nişte accente mai deosebite pentru limba engleză şiiii a atras şi din cauza asta!

10 843/45     Indila - Ultimul Dans 
 Acest videoclip la prima postare, pentru că a fost şters, a avut f.f.f. multe vizualizări, aşa de multe încât autoarea traducerii s-a speriat şi a şters clipul !!! După care l-a postat din nou, aşa cum îl vedem acuma. Sigur youtube nu l-a mai pus în topul căutărilor şi aşa a rămas ... mai la coadă.

9 408         Doro - I’m In Love With You
Doro, o altă cântăreața din Germania, şi nemţoaică care cântă în engleză ...  ha,ha,ha, Asta e la modă, cântăm în engleză numai bani să iasă.

7 694 /75   Leonard Cohen - Waiting for the Miracle
 Am mai scris şi mai scriu odată: Ce vă place la acest cântăreț??? ha,ha,ha Are voce groasă, OK !

6 952/30     Celine Dion - Je Sais Pas
 Acest domn, care a tradus această melodie, se pare că trăieşte în Franţa, dar asta doar eu presupun. În ori ce caz,face o propagandă limbii franceze, pentru care după părerea mea ar merita o recompensă din parte francofonilor! Referitor la melodie, este vizibil în fiecare melodie cântată de Celine cât de bine se simte atunci cântă în limba ei maternă franceza.

6 497/68     Helene Fischer - I’ll Walk With You
Helene Fischer este tare iubită de cei ce cunosc limba germană. Şi eu am tradus dintre melodiile ei câteva, dar am un simţământ că este un pic forţat ceva în interpretările ei. Pentru cine nu ştie scriu aici. Helene Fischer s-a născut 5 august 1984 în Rusia, Krasnoiarsk.

6 377/22     Celine Dion - Faith
 Această melodie al lui Celine Dion îmi dă impresia că este o melodie dedicată soţului ei mult mai învârstă. Şi este tradusă de bunul meu prieten din Arad, MrDecebalus.

5 883         Googoosha - Maxim Fadeev
 Acuma recunosc, am şi eu preferinţele mele, aşa cum am recunoscut mai de din jos, că nu am vrut să-l scot din Top pe Cat Stevens şi din această cauză topul s-a tot mărit, aşa recunosc şi la GOOGOOSHA că îmi place foarte mult, probabil şi din cauză că este aşa de frumoasă fata din videoclip!

4 813/50   Cat Stevens - How Can I Tell You
 Melodia lui Cat Stevens mi-a dat mai tot timpul confuzia că ascult Yanni - If I could tell you. Şi poate din cauza asta nu am vrut să-l şterg din Topul meu, plus că îl admir pe prietenul meu din Bucureşti Naci787. Aşa că odată cu trecerea timpului topul meu s-a tot mărit. Acuma ajungând deja la numărul 26.
Trimiteți un comentariu