marți, 18 iulie 2017

Jurnal personal
Majoritatea sunt deja publice, dar unele sunt încă nelistate dintre videoclipurile mele Youtube.
Mai:
 12, Never Too Late ; 14, Duminica in oras ; 14, Festival ;  15, Cu bicicleta ; 17, Cu bicicleta(2) ; 20, Satul meu frumos ; 21, Targul M; 21, Drumul meu acasa;  25, Graul; 28, Duminica cu bicicleta; 30, Aqua Stone Throna - Coconuts ;
   Deci acest videoclip este pe https://www.jwplayer.com/ şi este postată pe blogspot prin sistemul iFrame, dar merge şi prin JawaScript.
  Treaba este că am vrut să fiu independent faţă de Youtube sau chiar de Blogspot. Da şi faţă de Blogspot pentru că şi blogspotul te lasă cu videoclip independent de youtube dar numai până la 100 MB ceea ce este cam puţin pentru un videoclip.

  Am uitat de DRIVE ... de adică acel service de al lui Google pentru depozitare. Dar ... eu aşa îmi amintesc că merge cam greoi drivele lui google la videoclipuri, adică porneşte tare greu videoclipul.

 Dar JWPLAYER merge foarte bine, dar ai cotă cam puţină gratis. Dar poţi face mai multe conturi, adică faci cont pe mai multe emailuri.Pe acesta l-am pus cu iFrame de la GoogleDrive ... nu ştiu dacă se vede şi pe telefoanele mobile ...
Trimiteți un comentariu